Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Este ultima zi în care puteți face acest lucru!

Argeș. Este ultima zi în care puteți face acest lucru!

Citiți și: Polițiștii au dat iama în Târgul săptămânal! S-a lăsat cu multe sancțiuni

Astăzi, 5 noimebrie, este ultima zi în care în Argeș se pot depune cererile de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală, iar locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune femei-bărbați.

Citiți și: Argeș. Accident! Impact între un autoturism și o motocicletă

,,Perioada aferentă desfășurării  întregii sesiuni de recrutare este octombrie 2023 – februarie 2024 , iar unitățile pentru care Serviciul Resurese Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș va realiza recrutarea de candidați sunt următoarele:

1. Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;

2. Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” ClujNapoca;

3. Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (doar în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul/reședinţa într-un judeţ limitrof frontierei de stat).

Argeș. Este ultima zi în care puteți face acest lucru!

Înscrierea se face exclusiv online, la adresa de e-mail resurseumane@ag.politiaromana.ro.

Din momentul confirmării înscrierii, candidații își pot depune documentele aferente dosarului de recrutare, până la data limită – 24 noiembrie 2023.

Mai multe amănunte, AICI. 

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90