NOR CURIER 930X122

ipj

Argeş. Se fac recrutări în Poliție!

Argeş. Se fac recrutări în Poliție!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Inspectoratul de Poliție Argeș recrutează!

În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș va primi cereri de înscriere pentru trei dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală, iar locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune femei-bărbați.

,,Perioada aferentă desfășurării  întregii sesiuni de recrutare este octombrie 2023 – februarie 2024 , iar unitățile pentru care Serviciul Resurese Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș va realiza recrutarea de candidați sunt următoarele:

1. Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;

2. Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” ClujNapoca;

3. Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (doar în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul/reședinţa într-un judeţ limitrof frontierei de stat).

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș.

Acestea sunt disponibile la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-institutiile-de-invatamant/anunt-recrutare-candidati-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-postliceal-care-pregatesc-personal-pentru-nevoile-m-a-i-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024.

Argeş. Se fac recrutări în Poliție!

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în baza cererii, ce va fi transmisă exclusiv online, la adresa de e-mail resurseumane@ag.politiaromana.ro , în perioada stabilită pentru înscriere.

Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, conform programului indicat în anunț, pentru depunerea documentelor aferente dosarului de recrutare, până la data limită – 24 noiembrie 2023.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.

După încheierea perioadei de înscriere și parcurgerea etapei de completare a dosarului de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică (ce se va finaliza până la data de 24 noiembrie 2023), urmată de  proba de evaluare a performanței fizice (în perioada 07-13 decembrie 2023), susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate ( 16 decembrie 2023, la sediul unităților de învățământ pentru care candidații au optat), iar la final, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, examinarea medicală (ce va avea loc în perioada 20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024).

De asemenea, detalii referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național pot fi accesate gratuit la link-ul: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/

Mult succes candidaților!”, se arată în comunicat.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90