New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Exclusiv. De ce este „generalul” fericit! Declarația zilei!

Argeș. Exclusiv. De ce este „generalul” fericit! Declarația zilei!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Procentul de promovare din anul acesta de la Bacalaureat, după contestații, de 82,79%, este cel mai mare pe care l-a avut Argeșul până acum.

Informația este confirmată pentru ePitești de șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Argeș, Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Se face școală, sunt copii buni, sunt cadre didactice de excepție!”

„Când sunt rezultate atât de bune nu poți decât să fii foarte fericit, foarte mândru că ești inspectorul școlar general într-un județ unde se dovedește, pentru încă o dată, că se face școală, că sunt copii buni, că sunt cadre didactice de excepție care pregătesc copiii. 

Sunt, cumva, cuvintele normale pe care le-ar putea folosi oricine în contextul acesta”, precizează Tudosoiu, în exclusivitate pentru ePitești.

„Trebuie să avem mare grijă!”

Șeful ISJ Argeș are în vedere, însă, și situațiile mai puțin plăcute din acest an de la cele două examene naționale.

În egală măsură, sunt niște chestiuni care mă preocupă și pe care le voi avea în vedere anul viitor: acei copii care nu au reușit să obțină media de trecere nici la Bacalaureat, nici la Evaluarea Națională. 

Atunci, în acest context, trebuie să avem mare grijă ce anume vom face pentru la anul, ca să încercăm, pe de-o parte să depistăm care sunt motivele și, pe de altă parte, să încercăm să reparăm lucrurile acolo, în unitățile de învățământ unde procentul este mic etc.”, a încheiat șeful ISJ.

Anul acesta, după contestații, în județ, 6 elevii au obținut media 10 la Bacalaureat.

Amănunte despre subiect, dar și alte informații despre examen, AICI.

De altfel, județul nostru ocupă a doua poziție pe țară, după București și Prahova, în ceea ce privește numărul de note maxime obținute.

Anul acesta, în Argeș au fost înscriși la BAC 3.660 de elevi. 3.590 dintre ei s-au prezentat.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Generale, n-ai de ce sa fii fericit, ala nu e procentajul de la alegeri din dreptul partidului tau si nici macar nu are legatura cu competenta ta, ci reprezinta doar un pas inainte al metodelor de a fenta educatia…

  • Eleonora spune:

    Domnule „general”, cu tot respectul pentru copiii care învață și se străduiesc să se mențină în jungla zilelor noastre, vă întreb ce facem cu cadrele didactice care primesc încă atenții de la copiii pe care nu prea sunt interesați sa-i educe,acceptă bani sau alte atenții costisitoare, cu complicitatea unora dintre părinți needucați, care cred, în prostia dumnealor că așa merge? Ce ne facem cu numeroșii copii scăpați de sub orice control pe care îi vezi la orice pas prin oraș și care se fac de râs cu comportamentul lor și care ar trebui educați nu numai în familie cât și în școală? Dar vorba antevorbitorului, dacă politică nu e, nimic nu e!

  • Idor Tiberiu spune:

    Să nu uităm că majoritatea copiilor sunt „lucrați! Meritul cel mare aparține părinților care s-au chinuit să le asigure banii de meditație și nu profesorilor corigenți și greviști! Avem cea mai incompetenta generație de învățători și profesori!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90