pizzeria sapori  930 122

agresiune fizică

Argeș. Exclusiv! Polițistă lovită de un tânăr care înjura șoferii! Colegii ei, amenințați!

Update: Argeș. Exclusiv! Polițistă lovită de un bărbat care înjura șoferii! Colegii ei, amenințați!

Citiți și: Percheziții la o primărie din Argeș! O angajată și o altă femeie de 70 de ani, anchetate!

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale:

„În ziua de 01 august a.c., un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care se deplasa dinspre Curtea de Argeș către Albeștii de Argeș, pe DN 7C, a observat în trafic o persoană care se izbea de un autoturism, oprit pe partea carosabilă, la volanul căruia de afla o femeie.

Citiți și: Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

La sosirea polițistului, bărbatul în cauză a început să se manifeste agresiv verbal și să adreseze injurii, atât polițistului, cât și conducătoarei autoturismului.

A fost solicitat sprijin, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj cu doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș (echipaj mixt), precum și un alt polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea persoanei agresive la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

În timpul imobilizării, unul dintre polițiștii rutieri (n.r. polițista) a suferit leziuni la o mână. Tot în timpul imobilizării, cel în cauză a adresat injurii și amenințări polițiștilor prezenți.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

De asemenea, persoana în cauză, respectiv tânărul de 21 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, va fi condus la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, și luarea măsurilor legale care se impun”.

Știrea inițială: Ultraj în Argeș!

Doi polițiști din cadrul Poliției Curtea de Argeș ar fi fost agresați.

Potrivit informațiilor noastre, o polițistă ar fi fost lovită, iar colegul său, amenințat.

Incidentul ar fi avut loc în această zi.

Argeș. Exclusiv! Polițistă lovită de un bărbat care înjura șoferii! Colegul ei, amenințat!

Conform surselor ePitești, agresorul ar fi un bărbat, din câte se pare, recalcitrant, care ar fi înjurat șoferi din trafic.

Polițista ar fi fost lovită superficial în timp ce ar fi încercat, alături de colegul ei, sa îl imobilizeze pe scandalagiu.

Cel mai probabil va fi deschis un dosar de ultraj.

Știre în curs de actualizare

Sursă foto: Descriptiv/ziare.com

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90