Eurial 930 x 122

ajutoare

Argeș: Familii disperate! Guvernul a intervenit!

Argeș: Familii disperate! Guvernul a intervenit!

Citiți și: Vestea zilei despre tichetele de masă! Angajații, în extaz

Guvernul a aprobat acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de 1.867.500 de lei pentru sprijinirea a 423 de familii şi persoane singure care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii, alunecări de teren, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială.

Potrivit Ministerului Muncii, au fost alocaţi 471.500 de lei pentru 75 de familii şi persoane singure aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii, din judeţele: Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Timiş, Vaslui şi Vrancea.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

De asemenea, s-au alocat 1.353.500 de lei pentru 335 de familii şi persoane singure care se confruntă cu situaţii deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la apariţia sau sporirea riscului de excluziune socială, din judeţele: Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Suma necesară pentru plata ajutoarelor de urgenţă se suportă din bugetul alocat Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3