NOR CURIER 930X122

femeie

Argeş: Femeie cercetată penal pentru vânzarea de materii explozive

Femeie cercetată penal pentru vânzarea de materii explozive. Poliţiştii din cadrul IPJ Argeş au detalii cu privire la acest caz care este doar un exemplu din numeroasele situaţii de acest gen, în această perioadă.

Citiți și: Cerere neobișnuită către primar: „Vrem un Lidl!”

În ziua de 27 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, care desfășurau activități de verificare a respectării legislației din domeniul comercializării de produse pirotehnice pe raza aceluiași oraș, au identificat o femeie de 39 de ani, având calitatea de administrator și vânzător al unei societăți comerciale, care oferea spre vânzare articole pirotehnice, fără a deține certificat de conformitate al acestora.

Totodată, articolele pirotehnice în cauză erau din categoria F2, interzise publicului larg, acestea fiind retrase de la comercializare și ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Citiți și: Femeie găsită decedată după ce i-a luat foc casa!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90