Donaris 930 x 122

femeie

Argeș: Femeie reținută. A șantajat un preot!

O femeie în vârstă de 51 de ani din localitatea argeșeană Băbana a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de șantaj.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Potrivit polițiștilor, în vara anului 2022 aceasta a șantajat un bărbat cu poze compromițătoare, ca să demisioneze din funcție.

Victima ar fi fost chiar preotul din localitate.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

La scurt timp, amenințările au fost puse în aplicare, iar femeia a distribuit în spațiul public imagini care îl surprindea pe preot alături de o altă doamnă.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au identificat și reținut o femeie de 51 de ani, din Băbana.

Din cercetări, s-a stabilit că în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spațiul public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu își va da demisia din funcția pe care o deținea.

Ulterior, amenințările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză.

În ziua de 22 februarie a.c., cea în cauză a fost depistată și condusă la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90