930 pe 122 COSTACHE

femeie

Argeș: Femeie reținută. A șantajat un preot!

O femeie în vârstă de 51 de ani din localitatea argeșeană Băbana a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de șantaj.

Citiți și: Mascații, descinderi în forță! Șantaj, cămătărie, trafic de persoane și minori, proxenetism

Potrivit polițiștilor, în vara anului 2022 aceasta a șantajat un bărbat cu poze compromițătoare, ca să demisioneze din funcție.

Victima ar fi fost chiar preotul din localitate.

Citiți și: Video ireal! O femeie și-a tăiat unghiile în autobuz

La scurt timp, amenințările au fost puse în aplicare, iar femeia a distribuit în spațiul public imagini care îl surprindea pe preot alături de o altă doamnă.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au identificat și reținut o femeie de 51 de ani, din Băbana.

Din cercetări, s-a stabilit că în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spațiul public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu își va da demisia din funcția pe care o deținea.

Ulterior, amenințările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză.

În ziua de 22 februarie a.c., cea în cauză a fost depistată și condusă la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3