Donaris 930 x 122

lidl bascov

Argeș: Fostul Service IATSA Bascov, ras de pe fața pământului! Vine LIDL!

Fostul service IATSA, clădire emblemă a localității Bascov încă din perioada comunistă, a fost demolat complet. Zona a fost eliberată pentru a face loc primului supermarket LIDL din localitate.

Citiți și: Argeș: Se dărâmă service-ul de la Bascov. Se face LIDL!

Clădirea era situată chiar la intrare în comuna Bascov, fiind construită în perioada în care primar al municipiului Pitești era Valeriu Nicolescu (între anii 1974 și 1982).

În prezent, din service-ul care se remarca la vremea sa prin arhitectură și soluții tehnice inovative, nu a rămas nici măcar molozul.

Reamintim că lucrările de demolare au început în vara anului 2022. În peisaj se observa pe atunci doar brațul unei macarale, semn că service-ul IATSA își trăia ultimele clipe.

Vezi mai multe imagini prezentate de ePitești la momentul respectiv, AICI.

Câteva luni mai târziu, în octombrie 2022, clădirea era aproape pusă la pământ, terenul fiind plin de moloz. Vezi mai multe imagini, AICI – Argeș: Service celebru din perioada comunistă, pus la pământ! Vine Lidl!

În prezent, terenul este eliberat complet, semn că viitorul Lidl se poate ridica fără probleme.

 

Retalilerul german a început să se extindă rapid în Argeș, numai în municipiul Pitești funcționând până în acest moment 5 astfel de magazine Lidl, iar alte două urmează să se construiască.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Lulu spune:

    Mai bine faceti o fabrica de
    producție locala,sa dati locuri de munca ,sa utilizați resurse locale.
    Faceți ceva util eficient,productiv,
    un spital,o creșă,un centru medical,etc
    nu doar centre comerciale.

  • Eugen spune:

    Sunteți criminalii timpurilor actuale, o explozie de super marketuri înlocuind unități de producție nu-și are o logică pentru a avea plus valoare în economia țării. Dar ce putem face daca decidenții Piteștiului distrug pas cu pas atât arhitectura cât și creșterea economică ???Trziti-va domnilor, slugi sorosiste !!! Ce rost își au atâtea super marketuri in Pitești ????

  • Otilia Barbuca spune:

    Are dreptate Lulu, mai bine se face o fabrică de productie românească. Îi imbogatim pe străini, în loc să ne asigurăm prosperitatea noua și copiilor noștri.

  • pc spune:

    mai lasati-ne dracu cu fabricile voastre infecte, centre IT, birouri, nu fabrici de kkt pentru idioti. cu 8 clase

  • florin marin spune:

    Atunci faceți centre comerciale pt bogații din Pitești care nu au unde să-și cheltuie banii. Cumpărați, cumpărați dar de unde bani. A da, din împrumuturile externe pe care le face guvernul în numele tuturor cetatenilor. Am văzut ca la lidl majoritatea produselor sunt nemțești. Tot înainte, spre faliment

  • radu spune:

    Sentimentele de civism și de patriotism au dispărut de mult. Am vrut UE , acum luam la m…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3