930×122 CAPRA 5

politisti

Argeș. Gonea cu viteză dublă în localitate

Argeș. Gonea cu viteză dublă în localitate

Citiți și: Polițiști trimiși la muncă în folosul comunității. Greșeala majoră pe care au făcut-o

Un bărbat de 33 de ani, din Țițești, a fost prins ieri, rulând cu o viteză năucitoare.

Polițiștii rutieri din Câmpulung au înregistrat cu aparatul RADAR o viteză de 126 km/h, cu care șoferul se deplasa pe raza localității Mihăești.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Ca urmare a faptei, bărbatului i s-a reținut permisul de conducere.

,,Argeș. Gonea cu viteză dublă în localitate

Pe  DN 73, pe raza localității Mihăești, polițiștii rutieri câmpulungeni au depistat un bărbat de 33 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 126 de km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.” transmite Inspectoratul Județean de Poliție Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3