NOR CURIER 930X122

crimă Bascov

    Argeș: Halucinant! Ce i-a spus criminalul unei vecine după ce și-a omorât familia

    Mărturii cutremurătoare ies la iveală în cazul masacrului din Bascov.

    Citiți și: Masacrul care a zguduit județul. Ce s-a întâmplat cu jandarmul care l-a prins pe criminal

    Cea mai recentă informație este aceea conform căreia criminalul, care suferă de probleme psihice, și-a omorât familia cu un ciocan și mai multe pietre, iar crima ar fi una cu premeditare. Întregul subiect, AICI: Poliția, anunț de ultim moment cu privire la criminalul de la Bascov.

    Vecinii au rupt tăcerea și au povestit pentru Antena 3 faptele la care au fost martori și care ar fi motivele din spatele acestei tragedii.

    Citiți și: Acesta este criminalul care și-a măcelărit familia cu sânge rece!

    UNUL DINTRE VECINI A AJUTAT LA PRINDEREA CRIMINALULUI

    „N-am auzit nimic decât câinii, erau alai acolo când el era plecat. În final ne-am dus cu domnii polițişti prin curte pe la dânsul. Se ascundea pe un dâmb, aici, în salcâmi. Zice că avea un sac cu haine de schimb, mâncare cu el… Avea un cuţit şi s-a opus când au pus mascații mâna pe el, dar l-au imobilizat imediat”, a povestit acesta pentru Antena 3.

    De asemenea, vecinul criminalului a mai mărturisit că acesta nu era violent, muncea, avea grijă de nepoata sa.

    Motivul pentru care și nepoata de 5 ani i-a căzut victimă este unul halucinat.

    „Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănţic şi nu îl purta”, declară vecinii.

    CRIMINALUL I-A SPUS UNEI VECINI PLÂNGÂND CĂ CINEVA I-A OMORÂT FAMILIA

    O altă vecină a criminalului a povestit cum ieri în jurul orei 16:00, l-a auzit pe acesta plângând şi s-a dus să îl întrebe ce s-a întâmplat. Omul i-a spus că şi-a găsit membrii familiei morţi în casă. Femeia a crezut iniţial că a fost vreo scurgere de gaze, dar criminalul i-a spus că ”i-a omorât cineva” şi chiar părea şocat.

    „Noi îl ştim de om liniştit. Chiar dacă era bolnav nu a avut probleme, nici nu am auzit niciodată cu părinţii să aibă probleme, să fie violent”, a mai spus vecina criminalului din Boscov, potrivit Antena 3.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    2 comentarii

    • Elena spune:

      Clar a avut discernamant! Planuia crimele demult, si-a facut bagajul cu haine de schimb si mancare, planuindu-si astfel fuga si a mintit vecinii ca altcineva i-a omorat familia, deci, isi asigura alibiul! Asta se mai poate numi bolnav fara discernamant?
      Eu nu inteleg obsesia (ca as nu zic prostie) asta a familiilor care au cate un caz patologic de genul…de ce nu-i interneaza definitiv in spitalele de specialitate si sa arunce cheia, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu clacheaza si rautatea din ei impreuna cu paranoia si invidia pe normalitatea si fericirea celor din jurul sau, ii impinge l;a crime!

    • Rodica spune:

      Nu au unde sa- i interneze , numeni nu se implica mai mult de- o saptamana , dupa care- l aduce la domiciliu… Chiar pe strada vedem o multime ; nesupravegheati , agresivi , insistenti , etc

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90