Donaris 930 x 122

bătaie minori

Argeș. Ies la lumină noi detalii despre elevul umilit din Costești

Argeș. Ies la lumină noi detalii despre elevul umilit din Costești

Citiți și: Pitești. Scene revoltătoare în plină stradă! Minor de 15 ani bătut de alți doi minori!

Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Costești, prin directorul Daniela Elisabeta Irimia, are o primă reacție în scandalul în care protagoniști sunt elevi de la unitatea de învățământ.

Vă amintim că ieri au apărut în spațiul public imagini revoltătoare, în care apar mai multe fete umilind un băiat: îl bat, râd de el, se mândresc cu faptele lor.

Imaginile revoltătoare, dar și amănunte pe marginea subiectului, AICI.

La câteva ore după ce aceste filmulețe au fost publicate, directoarea Irimia precizează că „instituția s-a autosesizat de îndată ce a primit informația, pe baza unei singure filmări, ulterior apărând și alte informații”.

Într-un comunicat de presă, se mai transmite că 2 dintre evenimentele scandaloase ar fi avut loc în luna martie: pe 25 (într-o zi de sâmbătă) și pe 30 (în săptămâna „Școala altfel” – „în drumul spre casă, pe trotuarul din lateralul școlii”).

De asemenea, despre fotografia realizată în toaleta școlii, conducerea instituției spune că „a fost realizată în spațiul în care personalul nu are acces, în timp ce toaleta este folosită”.

„Instituțional, școala a demarat anchetă internă, fiind convocați în regim de urgență părinții copiilor implicați și anunțate instituțiile statului”, mai precizează reprezentanții școlii, care regretă cele petrecute și dă asigurări că se vor lua măsuri.

Întregul comunicat de presă:

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90