Donaris 930 x 122

bătaie minori

    Argeș. Revoltător! Imagini noi cu băiatul umilit de niște fete

    Update, ora 11:23

    Minorul bătut și umilit ieri de patru fete, în orașul Costești, pare să fi fost supus în repetate rânduri la astfel de tratamente.

    Citiți și: Pitești. Scene revoltătoare în plină stradă! Minor de 15 ani bătut de alți doi minori!

    Un alt clip video a apărut astăzi pe o rețea de socializare, în care același băiat este bătut cu pumnii și picioarele de două fete minore, cel mai probabil colege de clasă.

    Bătaia are loc de această dată în fața școlii.

    Ce spune Poliția în legătură cu evenimentul petrecut ieri – 6 aprilie 2023

    „În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o agresiune între minori, care ar fi avut loc pe raza orașului Costești, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș este abilitat să transmită următoarele:

    În seara zilei de 06 aprilie a.c., în urma apariției unor imagini pe o rețea de socializare, cu privire la agresarea unui minor, mama minorului agresat s-a prezentat la sediul poliției, unde a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, conform art. 193 alin.1 din Codul Penal.

    Urmare a sesizării, în dimineața zilei de 07 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Biroului Siguranța Școlară, s-au deplasat la unitatea de învățământ unde cei în cauză sunt elevi, pentru identificarea tuturor celor implicați.

    În continuare, se desfășoară verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

    Totodată, în cauză vor fi sesizați și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

    Recomandări din partea polițiștilor:

    Recomandăm minorilor și adulților deopotrivă, ca, în situația în care asistă la un astfel de comportament din partea minorilor, să sesizeze faptele polițiștilor și să nu contribuie, prin atitudinea pasivă, la escaladarea comportamentului agresiv.

    O deosebită importanță o are atitudinea celor care asistă sau iau la cunoştinţă despre astfel de fapte.

    Dobândirea calității de complice, instigator sau coautor, în procesul penal, şi astfel atragerea răspunderii penale, este o limită pe care tinerii în special, o pot depăşi cu destulă uşurinţă atunci când asistă cu pasivitate la faptele săvârşire cu violenţă.

    Aspectele pot îmbrăca și forma unor contravenții, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, săvârșite de către minorii care se implică în astfel de fapte și/sau de către părinții ori tutorii legali ai minorilor care nu îi supraveghează.”

    Știrea inițială, ora 09:26 – Argeș. Imagini scandaloase! Ce fac acești copii întrece orice limită!

    Un nou caz șochează. Imagini revoltătoare au fost surprinse ieri, 6 aprilie, pe o stradă din orașul Costești.

    Un băiat minor este umilit și bătut de patru fete, minore și ele. În timp ce îl agresau, copiii au filmat întreaga scenă.

    În primă fază, băiatul este ținut de mâni și lovit cu brutalitate cu pumnii și picioarele.

    Scenele sunt de o violență extremă. Băiatul este total lipsit de apărare în fața celor patru fete.

     

    După ce îi aplică multiple lovituri, fetele apar în fața camerei, se amuză și se mândresc cu tehnicile de bătaie folosite.

    La un moment dat, băiatul lăcrimează, iar minorele încep să râdă.

    Imaginile au fost făcute publice și pe o rețea de socializare, în speranța în care minorele vor fi identificate, iar faptele lor vor ajunge și la părinți.

    Cum era de așteptat, postarea a stârnit zeci de reacții din partea oamenilor.

    Potrivit surselor ePitești.ro, mama băiatului agresat ar fi mers și la Poliție, iar acum se fac demersurile necesare pentru identificarea tuturor minorilor implicați.

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    14 comentarii

    • Alex spune:

      Astea s cu**e de mici. Mizerii de fete cu o crestere mizerabila binenteles de niste mizerii de parinti!! Trebuiau luate si la m*** 🤣🤣🤣🤣

    • andrei ion spune:

      Asta e educatia din zilele noastre . Departe de ceea ce era odata!

    • Ioana spune:

      Dacă de la o vârstă așa mică sunt atât de răi și needucați,mai grav că sunt și fete,unde vom ajunge,lipsa educației copiilor și a părinților,care nu își controlează copii, societatea este in derivă!

    • Elena spune:

      Educație zero, au acești copii din păcate, la asemenea comportament trebuiesc duse la Școala corecție

    • Anadaniela spune:

      Educatie…. Lipsa!!Asa au fost educate, asa au primit cei sapte ani de acasa!!! Acestea sunt prostituatele de maine, criminalele si distrugatoarele de vieti!!!

    • Nicoleta spune:

      Wooow, groaznic!! Mai sunt si fete… Închipuiți-vă ca ar fi copilul fiecăruia dintre noi.. Ce reacție ați avea????

    • Un fost pompier spune:

      As fi curios cum ar reacționa aceste fete când vor fi mame peste aprox 15 -20 de ani daca un copil al lor ar păți așa ceva? Tot de la lipsa educației părintești pleacă totul.

    • Mona spune:

      Parinti idioti cu odrasle rasfatate !!!

    • Ion Ion spune:

      Deci cand vedeti tinere exploatate si vandute drept carne vie prin diferite tari sa nu va mai alarmati sau speriati. In 90% din cazuri sunt ca aceste fete. Care le place Jmecheria de mici. Dar ele nu stiu ca prostia si rautatea se plateste amarnic. Domnul sa aibe mila de noi.

    • Dan spune:

      Au mai fost chinuiți și alți copii se știe și la poliție și nu sa luat nicio măsură

    • Bolontoc spune:

      Rușine să vă fie vouă și părinților voștri! Dacă îi făceați asta copilului meu, vă călcăm in picioare,la propriu. Nu sunteți fete și nici atitudinea voastră nu i de fata sau domnișoară, sunteți niște golance!😡

    • Școlarului de moda veche spune:

      Sistemul de învățământ este un HAOS.
      S-a renunțat la exmatriculare, s-a coborât abrupt ștacheta la examene.
      Nu pot sa te mai atingi de elevi ca riști exmatricularea. Nu poți sa ieși seara ca să te întâlnești cu astfel de tineri educați! Viitorul țării…
      Suntem ultimii în Europa la învățământ.
      Politia locala nu mai patrulează, sau poate nu o mai vad eu!
      Manuale alternative, fara scoli profesionale,
      carduri pentru profesori, părinți „patroni”
      LEHAMITE … ȚARA TE VREA PROST

    • Elena spune:

      Astea trebuie să răspundă penal….la cum știu să lovească, trebuie reeducate…cu forța! Dacă se ajunge în situația asta, și se comportă cu atâta cruzime, atunci stacheta pt acțiunile penale trebuie coborâtă, daca la 12 ani este in stare să lovească și să omoare, la 12 ani sap răspundă în fata legii!!

    • Cititor spune:

      Ce sa faca politia?? Politia o freaca! Politia nu are nici o putere! Copiii fac parte din acea clasa sociala care iese la vot pe un „kil” de ulei!! Politia este o „chestie” ineficientă!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90