930×122 CAPRA 5

incendiu

Argeș: Incendiu de proporții. Mai multe case cuprinse de flăcări

Update, ora 18:44, ISU Argeș transmite: „Au ars acoperișurile celor două case pe o suprafață totală de aproximativ 500 mp, focul propagându-se și la încăperile locuințelor.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Update, ora 17:36, ISU Argeș transmite: „Proprietara uneia dintre locuințele afectate de incendiu este asistată de echipajul SMURD de prim ajutor calificat și transportată la spital cu atac de panică.”

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung, pe strada Șubești.

Potrivit primelor informații, flăcările au pus stăpânire pe o casă. Incendiul se manifestă violent și conform ISU Argeș, focul s-a extins și la casele învecinate.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime de la Detașamentul Pitești, alături de două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul Câmpulung.

Deocamdată nu se cunosc informații despre existența unor posibile victime.

Știre în curs de actualizare

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90