930×122 CAPRA 5

incendiu

Argeș: Incendiu de proporții! Un depozit a fost cuprins de flăcări!

Seara trecută, în jurul orei 00:00, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de paleți, în localitatea Căteasca.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

 

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de intervenție cu apă și spumă de la Detașamentele Bradu, Pitești, Mioveni și Garda de Intervenție Topoloveni, alături de un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

 

„La sosirea forțelor de intervenție, ardeau în dezvoltare paleți din lemn și o hală pe o suprafață de aproximativ 190 mp, cu posibilitate de propagare la restul halei și la restul paleților depozitați în curtea societății, însă prin intervenția promptă a pompierilor s-a reuși limitarea flăcărilor violente.

 

În urma incendiului, au ars echipamente electrice de lucru, circa 900 bucăți de paleți din lemn și aproximativ 200 bucăți europaleți din lemn.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, transmite ISU Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3