930 x122 grota rece

foc

Argeș. Incendiu major! Flăcările au înghițit 2 case!

Argeș. Incendiu major! Flăcările au înghițit 2 case!

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Aproape de miezul nopții, patru echipaje ale pompierilor câmpulungeni s-au deplasat în localitatea Bughea de Sus cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru a interveni în cazul unui incendiu ce a cuprins două case învecinate.

 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Flăcările se manifestau la acoperișurile celor două construcții și exista posibilitatea de extindere la o a treia, iar colegii noștri au lucrat operativ pentru limitarea propagării incendiului, stingerea acestuia și salvarea bunurilor.

Una dintre locuințe nu a fost afectată în totalitate, reușindu-se salvarea unei părți din aceasta.

Nu au fost persoane rănite, locatarii evacuându-se la timp din case.

În urma evenimentului s-a constatat că au ars acoperișurile pe o suprafață totală de aproximativ 160 mp, la una dintre case s-a prăbușit tavanul și au fost afectate o parte din bunuri, restul fiind evacuate, iar la cealaltă tavanul a căzut doar într-o cameră.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90