NOR CURIER 930X122

incendiu

Argeș: Incendiu periculos, cu risc de explozie! Două case afectate

Argeș: Incendiu periculos, cu risc de explozie! Două case afectate

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

În această noapte, puțin timp după ora 23:00, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din comuna Băiculești.

Citește și: Pitești. Accident cu victimă lângă Bazin

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

La locul solicitării, s-au deplasat trei echipaje cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

,,În urma evaluării situației, s-a constatat că flăcările se manifestau la acoperișul unei locuințe de aproximativ 80 mp, unde au fost degradate și plafoanele încăperilor, la trei butelii de gaz care alimentau o centrală termică, la o parte din acoperișul unei alte locuințe, fiind afectat pe aproximativ 35 mp din circa 200 mp și la bunurile dintr-un hol și o parte din izolația termică a locuințelor”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Din fericire, pe timpul misiunii nu au fost identificate victime.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Argeș: Incendiu periculos, cu risc de explozie! Două case afectate

Aceștia au evitat o explozie și afectarea în întregime a celor două locuințe, precum și propagarea la alte butelii de gaz și construcții învecinate.

 

Intervenția a durat aproximativ două ore.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la nivelul unei aeroterme lăsată sub tensiune în apropierea buteliilor, precizează ISU.

Foto: ISU Argeș

Video: ISU Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90