pizzeria sapori  930 122

incendiu

Argeș: Incendiu periculos, cu risc de explozie! Două case afectate

Argeș: Incendiu periculos, cu risc de explozie! Două case afectate

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie din Argeș

În această noapte, puțin timp după ora 23:00, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din comuna Băiculești.

Citește și: Pitești. Accident cu victimă lângă Bazin

Citiți și: Este din nou incendiu în Argeș. Un bărbat are nevoie de ajutor

La locul solicitării, s-au deplasat trei echipaje cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

,,În urma evaluării situației, s-a constatat că flăcările se manifestau la acoperișul unei locuințe de aproximativ 80 mp, unde au fost degradate și plafoanele încăperilor, la trei butelii de gaz care alimentau o centrală termică, la o parte din acoperișul unei alte locuințe, fiind afectat pe aproximativ 35 mp din circa 200 mp și la bunurile dintr-un hol și o parte din izolația termică a locuințelor”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Din fericire, pe timpul misiunii nu au fost identificate victime.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Argeș: Incendiu periculos, cu risc de explozie! Două case afectate

Aceștia au evitat o explozie și afectarea în întregime a celor două locuințe, precum și propagarea la alte butelii de gaz și construcții învecinate.

 

Intervenția a durat aproximativ două ore.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la nivelul unei aeroterme lăsată sub tensiune în apropierea buteliilor, precizează ISU.

Foto: ISU Argeș

Video: ISU Argeș

Kaia 555×222
eurial 570×90