New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Argeș: Incendiu puternic! Au dat foc la gunoaie, iar flăcările s-au extins la casă

Update, ora 15.54, ISU Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Incendiu într-un tren în care erau zeci de călători

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la o locuință și o anexă a acesteia, iar pe o altă proprietate a mai ars o construcție.

Două persoane de sex masculin au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au rănit la membrele superioare stângi, ulterior doar una dintre acestea fiind transportată la spital. Victimele au fost doi bărbați cu vârstele de 45 și respectiv 57 de ani.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un magazin din Pitești

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise. (A ars deșeuri menajere în curte și focul s-a întins până la anexa unde erau depozitate lemne și fân.)

De asemenea, pompierii au fost solicitați să intervină în alte 6 cazuri pentru localizarea și lichidarea incendiilor la vegetația uscată din localitățile Merișani, Mălureni, Recea, Suseni, Beleți Negrești și Făgețelu din județul Olt.

Știrea inițială, ora 13.35 – Argeș: Incendiu! O casă și o anexă, în flăcări!

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp în localitatea Pietroșani.

Potrivit ISU Argeș, o casă și o anexă sunt cuprinse de flăcări.

 

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentele Curtea de Argeș și Mioveni cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj cu o autospecială de intervenție de la SVSU Domnești.

Știre în curs de actualizare

Sursă video: Orlando Nițu, Facebook Info Trafic Piscani-Domnești-Nucșoara

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90