Donaris 930 x 122

incendiu

Argeș: Incendiu puternic! Au dat foc la gunoaie, iar flăcările s-au extins la casă

Update, ora 15.54, ISU Argeș transmite:

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la o locuință și o anexă a acesteia, iar pe o altă proprietate a mai ars o construcție.

Două persoane de sex masculin au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au rănit la membrele superioare stângi, ulterior doar una dintre acestea fiind transportată la spital. Victimele au fost doi bărbați cu vârstele de 45 și respectiv 57 de ani.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise. (A ars deșeuri menajere în curte și focul s-a întins până la anexa unde erau depozitate lemne și fân.)

De asemenea, pompierii au fost solicitați să intervină în alte 6 cazuri pentru localizarea și lichidarea incendiilor la vegetația uscată din localitățile Merișani, Mălureni, Recea, Suseni, Beleți Negrești și Făgețelu din județul Olt.

Știrea inițială, ora 13.35 – Argeș: Incendiu! O casă și o anexă, în flăcări!

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp în localitatea Pietroșani.

Potrivit ISU Argeș, o casă și o anexă sunt cuprinse de flăcări.

 

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentele Curtea de Argeș și Mioveni cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj cu o autospecială de intervenție de la SVSU Domnești.

Știre în curs de actualizare

Sursă video: Orlando Nițu, Facebook Info Trafic Piscani-Domnești-Nucșoara

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90