930×122 CAPRA 5

incendiu

Argeș: Incendiu puternic azi-noapte. O vilă a fost cuprinsă de flăcări

Azi-noapte, în jurul orei 01:35, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în localitatea Lunca Corbului, la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, care ulterior s-a propagat și la acoperișul casei.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

La fața locului, echipajele de pompieri, au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, iar pentru acordarea îngrijirilor medicale, la nevoie, s-a deplasat un echipaj SMURD.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

Din fericire nu au fost victime, iar prin intervenția pompierilor s-a evitat atât propagarea incendiului la întreaga construcție, cât și la vecinătăți.

Conform ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA