NOR CURIER 930X122

incendiu

Argeș: Incendiu puternic! Două case în care se aflau și doi copii au luat foc!

Doi copii și două femei au fost în mare pericol, în această dimineață, după ce casele în care se aflau au fost cuprinse de flăcări.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Este vorba despre două locuințe din localitatea Berevoești. Incendiu a izbucnit în jurul orei 04.30, iar flăcările au fost observate de vecini.

 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeș, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la două locuințe și o anexă gospodărească, toate pe o singură proprietatea.

La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri de la Detașamentul Câmpulung și Punctul de Lucru Aninoasa cu trei autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

Nu au fost victime, iar pe timpul intervenției salvatorii au evacuat o parte din obiectele de mobilier și aparate electrice din interiorul unei locuințe.

Incendiul s-a propagat de la acoperișurile construcțiilor și în interiorul acestora, după ce tavanele s-au prăbușit.

 

Pompierii argeșeni au acționat pentru lichidarea completă a focarelor timp de aproximativ trei ore.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de la coșul de fum al uneia dintre locuințe.”, transmite ISU Argeș.

Sursă video/ foto: ISU Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3