Donaris 930 x 122

incendiu

Argeș. Incendiu puternic la o vilă

Update 2: Incendiul a pornit din zona camerei centralei termice, iar, prin intermediul izolației termice a casei, flăcările au ajuns la elementele combustibile ale acoperișului. Acoperișul a fost distrus pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Nu au fost victime ale evenimentului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul sau burlanul de fum care era neprotejat termic corespunzător față de materialele combustibile.

Pentru lichidarea completă a incendiului, salvatorii au lucrat timp de aproximativ o oră și jumătate.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Update 1: Argeș. Incendiu puternic! Arde o vilă!

Acoperișul locuinței arde pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării acționează pe mai multe sectoare pentru a împiedica propagarea flăcărilor la vecinătăți.

Știrea inițială: Un incendiu ar fi izbucnit la o vilă din comuna Mărăcineni, satul Argeșelu.

Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești și Mioveni cu patru autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, alături de un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Știre în curs de actualizare

Foto: Arhivă/ Descripitv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90