Donaris 930 x 122

incendiu

Argeș: Incendiu violent la un service auto, lângă Dr. Oetker

Update, ora 14:26, ISU Argeș transmite: 

Citiți și: Video – Incendiu violent în Argeș

„La fața locului au acționat 22 de subofițeri pompieri cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, iar pentru gestionarea forțelor în teren au ajuns la intervenție primul adjunct al inspectoratului șef și șeful centrului operațional județean.

Citiți și: Video – Argeș: Casă în flăcări. Persoană decedată în interior

Flăcările au afectat aproximativ 1000 mp din construcție, unde s-a propagat rapid la vopsitorie, service, spălătorie și spațiile de birouri.

 

În service a fost și un autoturism la care a ars partea din față.

Căldura degajată de flăcări a mai spart și cinci geamuri situate pe fațada unei clădiri din imediata vecinătate.

Din fericire, nu au fost victime ale evenimentului, personalul reușind să se evacueze.

S-a evitat producerea unei posibile explozii, prin răcirea și extragerea câtorva butelii din interiorul clădirii. În același timp, pompierii au acționat și pentru împiedicarea flăcărilor să se propage la alte spații și vecinătăți.

Intervenția s-a întins pe parcursul a două ore și jumătate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică, efectul termic produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.”

Update, ora 13.48, ISU Argeș transmite: „În cadrul construcției se află și o secție de vopsitorie. În interior erau câteva butelii care puteau provoca o explozie, dar s-a acționat pentru răcirea lor și extragerea din construcție.

 

Update, ora 12.36, ISU Argeș transmite: „În sprijin au fost alocate încă 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și Punctele de Lucru Tigveni și Aninoasa.

La fața locului s-au deplasat și primul adjunct al inspectoratului șef și șeful centrului operațional.

Update, ora 11.59, ISU Argeș transmite: „Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum. Din informațiile preliminare ar fi afectată o suprafață de aproximativ 1000 mp și nu sunt victime.

Știrea inițială, ora 11.47

Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu puțin timp la un service auto din municipiul Curtea de Argeș, strada Albești, lângă fabrica Dr. Oetker.

 

Fumul negru și gros a împânzit întreaga zonă.

 

Deocamdată nu se cunosc informații despre existența unor posibile victime.

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Știre în curs de actualizare

Sursă video 2: Info Trafic Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441