New Profesional Consult 930 x 122

dgaspc

Argeș. Încercat de mari greutăți, a luat viața în piept și a reușit!

Argeș. Încercat de mari greutăți, a luat viața în piept și a reușit!

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Un tânăr care până nu demult a fost în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș a dovedit că dacă muncești și îți dorești ceva cu adevărat în viață poți reuși!

Sâmbătă, 22 iulie 2023, tânarul Andrei-Cosmin Neleţ, instituționalizat la Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung din cadrul  DGASPC Argeş, a absolvit Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Andrei – Cosmin a crescut împreună cu fratele său geamăn, Ionuţ, într-un centru de plasament până la şase ani, fiind apoi mutat la Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung unde, aşa cum mărturisea, „aici am găsit oameni dragi care au ştiut întotdeauna să înlocuiască dragostea părintească”.

Cosmin Neleţ a absolvit Seminarul Teologic ”Iustin Patriarhul” din Câmpulung Muscel cu media cea mai mare – 9,55.

Ulterior, a fost sigur că doreşte să urmeze cursurile Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza„ din Bucureşti.

Argeș. Încercat de mari greutăți, a luat viața în piept și a reușit!

„Îmi doresc să fac bine în jurul meu si să nu dezamăgesc oamenii care mi-au fost alături, pe cei care au avut grijă de mintea şi de sufletul meu, și mă refer la personalul din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung.

Le mulţumesc tuturor și le voi fi recunoscător pentru totdeauna”.

Cosmin a devenit „mândria” centrului, așa cum afirmă  Geanina Creţu – șef C.S.C.D. Câmpulung.

După absolvirea Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Cosmin se pregăteşte pentru ocuparea unui post de sublocotenent în urma procedurilor de repartiţie din cadrul facultăţii.

”FELICITĂRI, COSMIN, pentru exemplul pe care îl oferi, pentru lecţia de viaţă pe care ne-o dai tuturor!

Îţi dorim să devii un OM valoros, un lider, un model de urmat pentru tinerii ambiţioşi, perseverenţi şi dornici de reuşită!

Cu apreciere,

Conducerea D.G.A.S.P.C. Argeș”, transmite DGASPC Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Succes în lupta cu piloșii care vor lua crema posturilor înaintea ta, Cosmine!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90