930×122 CAPRA 5

batran

Argeș. Închisoare la 73 de ani! A comis-o grav în trafic

Argeș. Închisoare la 73 de ani! A comis-o grav în trafic

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Un bărbat de 73 de ani din Curtea de Argeș își va petrece următorul an în spatele gratiilor.

Acesta este acuzat de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.„, potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: Opt ani de închisoare pentru falsificarea kilometrajului! Ce spune legea

Argeș. Închisoare la 73 de ani! A comis-o grav în trafic

În ziua de 10 ianuarie a.c., polițiștii  au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeș.

Bărbatul a fost încarcerat.

Foto: Descriptiv/Fanatik.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Mihai Iulian spune:

    nu cred asa ceva 73 de ani închis
    rușine

  • Zamfy spune:

    Doamne ferește!si altii care omoara lumea pe trecere le da cu suspendare sau arest la domiciliu!Rusine Justitiei,Rusine Romania!Rusine Procurorilor!mi e rusine sa traiesc in tara asta de nimic!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90