Donaris 930 x 122

brățări electronice

Argeș. Infractori monitorizați cu brățări electronice!

Argeș. Infractori monitorizați cu brățări electronice!

Citiți și: Premieră în Argeș! Se va face un lucru incredibil

Monitorizarea prin dispozitive electronice de supraveghere a celor inculpați sau condamnați este posibilă începând cu octombrie 2022, după ce anterior data de începere a programului pilot era stabilită în luna martie a aceluiași an.

Programul-pilot de monitorizare electronică a agresorilor se aplică, în primă fază, în București și în județele Iași, Mureș și Vrancea.

Citiți și: „FABRICĂ” DE INFRACTORI ÎN BĂICULEȘTI

Printr-un proiect de hotărâre aflat în dezbatere publică, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vrea să mărească numărul județelor în care monitorizarea agresorilor se face cu ajutorul brățărilor electronice

Argeș. Infractori monitorizați cu brățări electronice!

Astfel, din 1 octombrie 2022, monitorizarea se aplică etapizat, după cum urmează:

Prima etapă e în perioada 2022 – 2023:

– la nivelul municipiului București și al județelor Iași, Mureș și Vrancea;

A doua etapă e în anul 2024:

– la nivelul județelor de la punctul anterior, la care se adaugă județele Bacău, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Galați, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Satu-Mare, Sălaj, Teleorman, Vaslui și Vâlcea;

A treia etapă e în anul 2025:

– la nivelul județelor de la ambele puncte de mai sus, la care se adaugă județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Olt, Suceava, Timiș și Tulcea.

Detalii, AICI .

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90