NOR CURIER 930X122

bradu

Argeș. Investiții de 4.027.180 € într-o localitate! Edilul a făcut anunțul

Argeș. Investiții de 4.027.180 € într-o localitate! Edilul a făcut anunțul

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primarul localității Bradu, Dan Stroe, anunță că modernizarea comunei continuă.

În prezent se lucrează pe mai multe străzi din comună, mai multe proiecte fiind demarate în această toamnă.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Pe strada Valea Geamăna au început lucrările și s-a defrișat în zona fostei Moare.

Aici vor fi montate tuburi pe canalul de scurgere, apoi se va trece la realizarea punților de acces către proprietățile individuale.

Proiectul de modernizare a străzii Valea Geamăna va consta în asfaltarea și extinderea străzii, tubarea canalului, amenajarea trotuarelor, introducerea utilităților (apă și canalizare) și a rețelei de iluminat casnic și public.

Valoarea acestui proiect se ridică la suma de 20.000.000 de lei.

Argeș. Investiții de 4.027.180 € într-o localitate! Edilul a făcut anunțul

Lucrări au fost și pe strada Irisului, care a fost modernizată prin pietruire.

Se lucrează la canalizarea menajeră pe strada Intrarea Târgului, la legătura dintre această strada și strada Primăverii.

La rețea se vor putea racorda și locuitorii de pe Prelungirea Craiovei, prin amenajarea care va subtraversa drumul județean.

De asemenea, pe strada Panduri se lucrează la terasament în vederea turnării asfaltului, urmând amenajarea de trotuare.

Au fost demarate și lucrările la proiectul de modernizare a celor 14 străzi cuprinse în programul finanțat din PNRR.

Se lucrează deja pe străzile Matei Gabriel, Busuioc, Aleea Busuioc și străzile Gutuiului și Crivățului. Lucrările încep cu introducerea rețelei de canalizare pluvială, apoi amenajarea terasamentului și asfaltarea străzilor.

Contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” , vizează modernizarea a 14 străzi din localitate, respectiv: Busuioc, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, Crivăț, Fragilor, Frasinului,Gladiolei, Gutuiului, Margaretei, Mărgăritar, Matei Gabriel, Mesteacănului, Nucului și Violetelor.

Valoarea totală a acestui contract este de 10 milioane de lei (100 de miliarde de lei vechi).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Ionuț spune:

    Cum de reușesc unii primari să realizeze atâtea lucruri, să obțină fondurile necesare, iar alți nu fiind din același partid ? Bradu vs Ștefănești, Micești,etc.

  • Dan spune:

    Sa vedem daca intradevar se vor asfalta, ar fi bine ca dnu primar sa mai treaca pe străzile neasfaltate din Geamana sa si faca el singur o idee,

  • Mihai Dumitru spune:

    dar str.Prelungirea Craiovei,zona cipcos mar,depozit Bilka,,firma din Canada cu ROBOTI industriali nu este in spatiul geografic al comunei Bradu ?De ce nueste in atentia d-lui primar Stroe?Si de aici sint incasate impozite.Este foarte multa circulatie pietonala combinata cu circulatia rutiera ,pericol la tot pasul.Se impune amanajarea unei =POTECI= pietonale.

  • Florin spune:

    cum poate primarul Stroie să facă atâtea lucrări într-un an și primarul din Costești Baicea nu a făcut în toate mandatele ,care este cauza ?

  • Marian spune:

    Domnule primar cînd veniți din oraș sau din tîrg,poate întrați și pe intrarea Căliman -GEAMANA…tot stradă neasfaltate…să ne spuneți și nouă dacă vă place cum arată…poate vă minunați și d-voastra de ce veți constata…

  • Ionel Visinescu spune:

    Felicitări și spor d-lui Primar și echipei!Ritmul alert de modernizare a localității, va face în curând din localitatea Bradu ,un rival pentru multe localități europene.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90