930×122 CAPRA 5

articole vestimentare

ARGEŞ: MARFĂ CONTRAFĂCUTĂ LA VÂNZARE. AMENZI ŞI DOSARE PENALE

Argeş: Marfă contrafăcută la vânzare. Amenzi şi dosare penale.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au acționat pentru prevenirea și combaterea infracționalității specifice în domeniul comercializării produselor contrafăcute pe raza municipiului Pitești, dar şi a municipiului Câmpulung.

Aceştia au efectuat controale la 12 societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea articolelor vestimentare.
În urma controalelor, au fost înregistrate 4 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 100 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemne, desene și modele referitoare la mărci înregistrate.

De asemenea, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6000 lei și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a sumei totale de 593 de lei.

Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș nu precizează numele societăţilor comerciale implicate. (foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90