EcoMoto 930×122

meteorologi

Argeș. Meteorologii anunță potopul!

Argeș. Meteorologii anunță potopul!

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Meteorologii au emis un Cod portocaliu de ploi torențiale pentru intervalul luni, ora 10.00 – marți , ora 10.00, când vor fi averse torențiale în județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Dolj și zona de munte a județelor Caraș-Severin, Hunedoara și Argeș.

Local cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat de peste 60 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore).

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

De asemenea, ANM a emis atenționări cod galben. Astfel, duminică vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, în cea mai mare parte a Olteniei și local în Muntenia.

Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Duminică noaptea vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a Moldovei.

Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Detalii, AICI – Meteorologii anunță potopul: Cod portocaliu de ploi torențiale în 15 județe

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90