EcoMoto 930×122

anm

ARGEȘ: METEOROLOGII, VEȘTI DE ULTIMĂ ORĂ

Argeș: Meteorologii, vești de ultimă oră. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) comunică estimările de vreme valabile pentru următoarele două săptămâni, până duminică, 27 mai 2018.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, la începutul intervalului de timp luat în calcul valorile termice diurne vor fi în creștere: de la medii în jurul a 21 de grade, la medii de 24…25 de grade în zilele de 15 și 16 mai.

Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, variațiile de temperatură nu vor fi semnificative, mediile maximelor urmând să ajungă la 25…26 de grade. Valorile nocturne vor fi în creștere la începutul primei săptămâni, de la medii în jurul a 11 grade, la medii de 11…13 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului de anticipație minimele termice se vor situa, în medie, între 13 și 14 grade.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Condițiile pentru ploi se vor menține în mare parte din interval, dar mai ales în jurul datei de 15 mai. De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferică accentuată și de cod galben de ploi torențiale pentru întreg județul Argeș pentru astăzi și mâine (AICI, subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3