New Profesional Consult 930 x 122

arestat

ARGEȘ: MINOR ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ DE TÂLHĂRIE

Un minor în vârstă de 17 ani acuzat de tentativă de tâlhărie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care și-a însușit propunerea organelor de cercetare penală ale poliției și l-a prezentat pe acesta în fața instanței.

Citiți și: S-a întâmplat lângă Pitești: Și-au lăsat mașinile în parcare și ce au găsit, șoc total

Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul este din Băiculești și a fost reținut ieri într-un dosar penal privind infracţiunea de tentativă de tâlhărie.

Citiți și: Viață distrusă în 10 secunde: A fost arestat!

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 17 mai a.c., în jurul orei 21:30, cel în cauză ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă de pe raza aceluiaşi municipiu, fiind surprins într-una dintre încăperi de către persoana vătămată, care a folosit acte de violenţă pentru a-și asigura scăparea.

După administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90