New Profesional Consult 930 x 122

Varful Moldoveanu

    Argeș: Mizerie de nedescris pe munte: „Lângă un izvor trona un absorbant”

    România, o țară în mizerie. Gunoaiele sunt regăsite peste tot, în parcuri, tramvaie, trenuri, străzi și până și în munți.

    Citiți și: (VIDEO) OPERAȚIUNE DRAMATICĂ PE VÂRFUL MOLDOVEANU. BĂRBAT DECEDAT

    În zonele în care ar trebui să ne bucurăm de o oază de liniște, de aer curat și priveliști de excepție, întâlnim mizerie de nedescris.

    O turistă descrie pe larg cum a fost drumeția până la Vârful Moldoveanu.

    Aceasta povestește indignată despre gunoaiele care existau la tot pasul, despre atitudinea oamenilor, lipsa lor de educație și iresponsabilitatea de care dau dovadă.

    „Ieri m-am hotărât să fac Moldoveanu. Nu sunt fan vârfuri și consider că experiența până acolo îmi face viața mai frumoasă, dar după fix 10 ani de hiking am zis sa punctez…well…nu mai merg veci!

    SCUIPAU SEMINȚE PE JOS

    Am văzut de toate: de la femei cu copii în brațe, la mămăițe cu teniși, la nesimțiți care scuipau semințe pe jos. Nu are rost să adaug zecile de persoane total nepregătite și neechipate pentru un asemenea traseu.

    PETURI ȘI MIZERIE LĂSATĂ PESTE TOT

    Toți urlau, pic de respect pentru cei care sunt cu tine pe traseu. Mai adaug coada infernală de mașini lăsate fix în mijlocul drumului, că de…daca acolo ai treabă, acolo o lași, sau peturile și mizeria lăsată peste tot.

    Vă puteți imagina că lângă un izvor trona un absorbant. I mean REALLY? Ăștia suntem? Doar atât mai putem?

    SUNTEM TOT MAI PROST EDUCAȚI

    Aaaa…cireașa de pe tort au fost 4 trancalai, ce s-au hotărât să coboare Moldoveanu Nirvana pe nemarcate către lac. Era sa fiu martoră în direct la o tragedie.

    Îmi pare rău munte, că îți facem asta, după tot ce ne oferi! Îmi pare rău Salvamont Argeș că după toate eforturile voastre nu se vede nimic și suntem tot mai prost educați!”, a fost mesajul postat de turistă pe o pagină destinată iubitorilor de munte.

    Sursă foto: Facebook

    555×222 grota rece

    Comentarii

    6 comentarii

    • Andréi spune:

      Ăștia suntem . Nu ne mai facem bine.

    • Un cetatean spune:

      „Imi pare rau munte, ca iti facem asta…” – Mai bine ti-ar fi parut rau pentru limba romana, ca i-ai facut ceea ce i-ai facut. Cine iti citeste toata lalaiala aia de pe Facebook isi da seama ca si tu esti doar o ipocrita care se crede culta fiindca baga niste cuvinte din engleza in toata ciorba aia de text. Aia au scuipat seminte pe munte? Dar tu, care scuipi niste resturi englezesti ca sa pari interesanta si, de fapt, ca sa arati ce disperata esti dupa atentie? N-am citit in viata mea propozitie mai imbecila decat „nu sunt fan varfuri”…

    • Razvan spune:

      O tara plina de nesimtiti…

    • Un alt cetatean spune:

      Domnule Cetatean ,mai bine taceai ca…..filozof ramaneai!Limba romana si gramatica de fel nu are nimic de a face cu a fii om !Probabil te numeri si tu printre oamenii care nu mai au respect fata de natura si fata de oameni. Nu ai nevoie de 12 clase ca sa ti dai seama ca multi Romani au uitat ce e respect ……ajung si 2 clase sa vezi toti Nesimtitii !!!!Asa ca Domnule „cetatean”mai bine taci si lasa gramatca si desteptaciuna si vezi realitatea!!!!!cu respect un alt cetatean!!!

    • Valentin spune:

      Frumoasa țară, păcat că este populată de asemenea viermi!

    • Cititor spune:

      Asta se intampla din cauza MAIMUȚOILOR care urca pe creasta doar cu ideea de a face poze ….”cool” Daca nu se mediatiza, „Bombardierul si Pitipoanca” nu ajungeau la…..”Moldoveanu” ar fi rămas in Mall!! Si apropo de toanta cu postarea! Muntele este pt cel ce simte placere si liniste acolo sus!! Muntele nu este pt cel ce vâneaza „👍” pe facebk!!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90