New Profesional Consult 930 x 122

cetateni

Argeș: Mobilizare exemplară a polițiștilor și cetățenilor pentru găsirea unei femei dispărute

Mobilizarea exemplară a cetățenilor și a polițiștilor a transformat o zi de 13 într-una cu noroc.

Citiți și: Argeș: Proxeneți prinși și băgați în arest!

În cursul zilei de 13 septembrie 2021, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 74 de ani, din localitatea Uda, ar fi plecat voluntar de la locuința sa, din seara zilei precedente.

În cel mai scurt timp, cetățenii și polițiștii, cu sprijinul autorităților locale, s-au mobilizat exemplar, formând echipe de căutare, la activități luând parte și echipa canină din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Citiți și: Șef din Poliție, reținut pentru violarea unei copile de 11 ani!

În urma căutărilor, aproape de lăsarea întunericului, femeia a fost găsită, fiind în afara oricărui pericol, din fericire ziua de 13 fiind una cu noroc pentru ea.

Ulterior femeia a fost consultată de un echipaj medical, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Recomandări din partea polițiștilor:

– când aveți o rudă sau cunoștință vârstnică, ce locuiește singură sau în zone izolate, asigurați-vă că este vizitată periodic de o persoană de încredere;

– încercați să cunoașteți cât mai multe din obiceiurile și locurile frecventate de persoanele vârstnice, în special dacă acestea au mai plecat în trecut, lipsind în mod nejustificat de la domiciliu;

– în situația în care asemenea persoane pleacă, sesizați plecarea acestora din timp, pentru a crește șansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90