930 pe 122 COSTACHE

cetateni

Argeș: Mobilizare exemplară a polițiștilor și cetățenilor pentru găsirea unei femei dispărute

Mobilizarea exemplară a cetățenilor și a polițiștilor a transformat o zi de 13 într-una cu noroc.

Citiți și: Amenințare fără precedent a polițiștilor!

În cursul zilei de 13 septembrie 2021, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 74 de ani, din localitatea Uda, ar fi plecat voluntar de la locuința sa, din seara zilei precedente.

În cel mai scurt timp, cetățenii și polițiștii, cu sprijinul autorităților locale, s-au mobilizat exemplar, formând echipe de căutare, la activități luând parte și echipa canină din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Citiți și: Șofer cu picioarele amputate după un accident înfiorător! Fugea de Poliție

În urma căutărilor, aproape de lăsarea întunericului, femeia a fost găsită, fiind în afara oricărui pericol, din fericire ziua de 13 fiind una cu noroc pentru ea.

Ulterior femeia a fost consultată de un echipaj medical, fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Recomandări din partea polițiștilor:

– când aveți o rudă sau cunoștință vârstnică, ce locuiește singură sau în zone izolate, asigurați-vă că este vizitată periodic de o persoană de încredere;

– încercați să cunoașteți cât mai multe din obiceiurile și locurile frecventate de persoanele vârstnice, în special dacă acestea au mai plecat în trecut, lipsind în mod nejustificat de la domiciliu;

– în situația în care asemenea persoane pleacă, sesizați plecarea acestora din timp, pentru a crește șansele de găsire a persoanei înainte de a suferi leziuni.

 

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90