930X122 MAIA

cal

Argeș. Noaptea, ca hoții! A rămas fără cal

Argeș. Noaptea, ca hoții! A rămas fără cal

Citiți și: Hoață cu renume în Timișoara, furt dintr-un hypermarket din Pitești

Un bărbat din Hârtiești a rămas fără cal, după ce i-a fost furat noaptea, din curtea împrejmuită.

Polițiștii au gășit animalul priponit la căruța unui tânăr de 35 de ani, din Țițești.

Citiți și: Magicianul Robert Tudor, la un pas să fie jefuit de alt român, la Madrid

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore:

,,În ziua de 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au fost sesizați de către un bărbat din comuna Hârtiești, cu privire la faptul că, în cursul nopții precedente, persoane necunoscute ar fi sustras o cabalină priponită într-o curte împrejmuită, de pe raza aceleiași localități.

Argeș. Noaptea, ca hoții! A rămas fără cal

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au depistat un bărbat de 35 de ani, din Țițești, care avea legată la căruța sa cabalina în cauză.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Cabalina a fost restituită persoanei vătămate.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/vivafm.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA