NOR CURIER 930X122

anm

Argeș. Nu scăpăm de vremea extremă: caniculă și vijelii în județ

Argeș. Nu scăpăm de vremea extremă: caniculă și vijelii în județ

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Pentru județul Argeș sunt valabile o atenționare și o avertizare meteo de caniculă și, respectiv, vijelii.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, astăzi, în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia și sud-estul Moldovei va fi caniculă, disconfortul termic se va menține ridicat.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade.

Argeș. Nu scăpăm de vremea extremă: caniculă și vijelii în județ

Iar de astăzi, de la ora 13, și până mâine, 06 august, ora 10 în Banat, Crișana, Oltenia, vestul Transilvaniei și al Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

Notă: Pe parcursul zilei de duminică instabilitatea atmosferică se va manifesta îndeosebi în jumătatea de est a teritoriului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90