EcoMoto 930×122

curtea de arges

Argeș. O femeie este de negăsit!

În cursul zilei de 18 mai a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica acesteia, DODIȚĂ CAMELIA, de 45 de ani, a plecat de la locuința comună, din data de 11 mai a.c., și nu a mai revenit.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 70 kg, constituție corpolentă, păr castaniu, tuns la nivelul gâtului, ochi verzi. Ca semn particular, la încheietura mâinii stângi prezintă o aluniță.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Vestimentație: șapcă roșie, geacă neagră, pantalor de tip blue-jenas de culoare crem, papuci din cauciuc de culoare albastră.

Persoanele care pot da relații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90