New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș: O mașină s-a răsturnat, apoi a luat foc!

În această dimineață, în jurul orei 04.00, un autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat, apoi a luat foc pe DN73, pe raza localității Stâlpeni.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

În urma impactului a izbucnit și un incendiu la compartimentul motor, care s-a propagat și în interiorul autoturismului.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

La fața locului au intervenit pompierii și un echipaj SMURD. Șoferul, un bărbat de 54 de ani, era singur în mașină. Acesta a s-a evacuat la timp din autoturism.

Șoferul a fost găsit evacuat din autoturism și a fost preluat de către paramedicii SMURD, iar după acordarea primului ajutor calificat nu a avut nevoie de transport la spital. Victima prezenta, la prima evaluare, un traumatism la cap.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului a lucrat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.”, transmite ISU Argeș.

Pompierii argeșeni au avut o noapte plină, mai multe incidente înregistrându-se pe raza județului nostru.

După ora 19:00, salvatorii au fost mobilizați alături de polițiști, jandarmi, pădurari și alți voluntari pentru căutările minorei dispărute pe raza orașului Ștefănești. Subiectul pe larg, AICI – Argeș. Ultimele informații despre fata dată dispărută

Ulterior, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat în interiorul unui magazin de piese auto din Aleea Ion Nistor a municipiului Pitești. Subiectul pe larg, AICI – Alertă! Incendiu la un magazin din Pitești

Între orele 00:00 și 01:00 un echipaj SMURD a fost solicitat în localitățile Dârmănești și Mărăcineni, pentru a asigura acordarea primului ajutor calificat în cazul unor eventuale victime ale animalelor sălbatice (urși) ajunse în zonele locuite. Nu au fost găsite respectivele animale și nu au fost victime. Subiectul pe larg, AICI – Alertă în Argeș! Oamenii avertizați să nu iasă din case

De asemenea, slavatorii au acționat și în cazul altor incidente (accidente și un incendiu auto).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3