New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Argeș: O vilă a fost cuprinsă de flăcări

Update, ora 07:54, ISU Argeș transmite: La momentul sosirii echipajelor de intervenție, ardea în dezvoltare o camera de la mansarda casei și aproximativ 70 mp din acoperiș.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se propage la celelalte încăperi, restul acoperișului și la casele care se aflau în imediata apropiere.

Nu au fost victime, cele 5 persoane care locuiesc în casă au reușit să se evacueze în timp util.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Incendiul a fost observat de vecini și aceștia au anunțat producerea incendiului.

Acoperișul a ars în proporție de 30%, iar în camera de la mansardă au ars elemente de mobilier, materiale textile și un televizor.

Intervenția a durat aproximativ o ora, iar pentru lichidarea incendiului au lucrat 10 pompieri. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum deteriorat.”

Știrea inițială

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit în comuna argeșeană Bughea de Sus.

Conform primelor informații, o vilă a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de stins incendii.

Deocamdată nu se cunosc informații despre existența unor posibile victime.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • abc spune:

    Grea, limba romana… De ce „existenta unor posibile victime” si nu, simplu, „existenta unor victime”, sau, mai corect, „existenta vreunei victime” ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90