New Profesional Consult 930 x 122

percheziții argeș

Argeș: Percheziții pentru permise de conducere false

În cursul zilei de ieri, 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiuniilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fals intelectual și uz de fals și au efectuat trei percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane, din localitățile Mioveni și Davidești.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Conform IPJ Argeș, activitatea se desfășoară pe fondul depistării unui bărbat de 27 de ani și a unei femei, de 24 de ani, ambii din Davidești, care au prezentat polițiștilor rutieri, cu ocazia controlului în trafic, în cursul acestui an, permise de conducere, în format electronic, susceptibile a fi false.

Astfel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești, cu sprijinul polițiștilor Poliției Orașului Mioveni și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat trei percheziții domiciliare, una în orașul Mioveni și două în localitatea Davidești, la locuințele a două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiuniilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fals intelectual și uz de fals.

Citiți și: Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate documente și înscrisuri cu valoare probatorie.

O persoană a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luării măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv: Botosaneanul

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3