930×122 CAPRA 5

drogat

Argeș. Pericol de moarte pe străzi! ,,Spart” de droguri, s-a urcat la volan

Argeș. Pericol de moarte pe străzi! ,,Spart” de droguri, s-a urcat la volan

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un tânăr de 26 de ani din Moșoaia a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Acesta rula pe raza orașului Mioveni:

Citiți și: Orice viață contează! Cum au salvat polițiștii o barză rănită

,,În seara zilei de 27 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești, care au suplimentat efectivele ce acționau la un eveniment public, au depistat un bărbat de 26 de ani, din Moșoaia, care conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

Argeș. Pericol de moarte pe străzi! ,,Spart” de droguri, s-a urcat la volan

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    De unde ai luat expresiile ,,spart” de droguri…,,pericol de moarte pe șosea”…numai aberații. Cunoști omul? Un test fals pozitiv, ca multe altele, l-au adus în postura asta. Păcat de studiile pe care le ai…acest limbaj nu face cinste unui reporter. Mai bine cauți răspunsul la aceste teste fals pozitiv, și de ce se dorește introducerea acestor teste în școli? Mie personal îmi amintesc de testarea covid în masă pentru a ,,sparge” câteva milioane din bugetul statului.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90