NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

Argeș. Peste 2 milioane € pentru asfaltarea a 3,4 km de drum județean

Argeș. Peste 10 milioane de lei pentru asfaltarea a 3,4 km de drum județean

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Lucrările de asfaltare demarate de Consiliul Județean Argeș pe drumul județean 738 Poienari – Jugur – Mihăești sunt în plină desfășurare.

Ieri, vicepreședintele C.J.  Argeș, Marius Nicolaescu, și directorul general al Regiei Autonome Județene de Drumuri, Alina Nicolau, au mers pe teren pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

„Am venit la Drăghici, la această investiție a Consiliului Județean Argeș care constă în asfaltarea a 3,4 km de drum județean.

Este o investiție în valoare de 10,6 milioane lei (n.r. puțin peste 2 milioane de euro), finanțată din creditul pe care C.J. Argeș l-a contractat anul trecut.

Argeș. Peste 10 milioane de lei pentru asfaltarea a 3,4 km de drum

Importanța acestui drum este dată de faptul că face legătura între comunele Mihăești și Poienarii de Muscel. Mai mult, drumul leagă inclusiv Poienarii de Muscel de Uzina Dacia, acesta fiind un traseu folosit și de angajații uzinei.

În afară de asfaltarea propriu-zisă a drumului, vor fi amenajate accesele la proprietăți și șanțurile.

Este o investiție care face parte din programul Consiliului Județean de a asfalta în primul rând drumurile care se află în intravilanul localităților. „, a spus Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

Foto: Consiliul Județean Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Anonim spune:

    Nemernicilor DJ 703 B Morărești -Uda nu este tot în administrarea voastră ? De ce nu îl asfaltați ?

  • Fier Florina spune:

    Super Doamne ajuta.

  • Anton spune:

    cann asfaltăm Șuici Vâlcea ,rusine

  • Mmm spune:

    bai hoților! voi ati vazut cum arata drumurile din Arges? Mergeti pe la Valcea sa vedeti drumuri! Or fi si aia hoti dar voi sunteti si hoti si prosti!

  • Marius spune:

    Da este un un drum din alte secole am fost pe acolo și am rămas dezamăgit de toată zona aceea a Argeșului

  • Dumitrascu Ion spune:

    Și la Malu, Godeni d-na Nicolau a promis prin adresa nr. R13649/17.09.2019 ca DJ 732C va fi inclus în ” Programul de Investiții Publice” al Consiliului Județean Argeș pentru anul 2020!!!!! Probabil ca aceasta d-na are AMNEZIE deoarece suntem în 2023 și nu s-a întâmplat nimic!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90