NOR CURIER 930X122

acțiune poliția animalelor

Argeș: Poliția Animalelor a intrat în acțiune

În perioada 02-03 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș au desfășurat o acțiune privind respectarea condițiilor de deținere a animalelor existente la stânele/taberele de vară din sudul județului Argeș, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Poliția animalelor, descindere în forță la Târgul Săptămânal Pitești!

Potrivit aceleiași surse, ca urmare a verificărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, cu avertisment, conform OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, întrucât deținătorii exemplarelor canine aflate la stâne nu și-au respectat obligația privind identificarea acestora prin microcipare.

Au fost stabilite termene pentru remedierea neregulilor constatate, la finalul cărora polițiștii vor face noi verificări.

Astfel de acțiuni vor continua, pe raza întregului județ.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • eu spune:

    Unde pot fi gasiti politistii animalelor?

  • Florea Cristina spune:

    Buna ziua , trebuie rezolvată problemă abandonului masiv în preajma A1 .
    Pe lângă faptul că suflete nevinovat se trezesc abandonate an camp si apoi călcate de mașini, trebui să ne gândim și conducătorii auto care an momentul impactului si la viteza pot provoca accidente soldate cu victime .

  • Cititor spune:

    Politia asta toata”fala”, sa stea pe șosea sa vada cai slabi cu rani de la ham, batuti, pus pe caruta cat pe camion! Unde stau domnii polițiști?? Aaaa dumnealor sunt in TARG! de acolo pot lua șpagă!! La mica intelegere!!! Acesti politiști toaca banul public pe motiv de „nepotism”

  • Georgeta spune:

    Pe când vor descinde in adăposturile deținute de primării?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3