NOR CURIER 930X122

actiune

Argeș. Poliția iese la „atac”! Scoate BMW-urile, radarele, mascații și câinii în stradă

Argeș. Poliția iese la „atac”! Scoate BMW-urile, radarele, mascații și câinii în stradă

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii, jandarmii și pompierii argeșeni desfășoară activități în sistem integrat, împreună cu alte structuri, pentru asigurarea și menținerea ordinii și liniștii publice, urmând să acționeze la manifestațiile publice programate la acest sfârșit de săptămână și în zonele predispuse aglomerării.

Astfel, la acest sfârșit de săptămână vor fi desfășurate activități cu suplimentarea dispozitivului curent, la 6 evenimente culturale și sportive, programate pe raza mai multor localități.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Totodată, polițiștii rutieri argeșeni vor acționa pentru fluidizarea traficului și asigurarea unui climat de siguranță rutieră, cu echipaje suplimentare, în special pe drumurile naționale și în zonele de munte, având în vedere faptul că în perioada de sfârșit de săptămână se înregistrează valori ridicate de trafic, în special pe DN 7 și pe DN 7C.

Recomandări ale polițiștilor pentru condiții de trafic aglomerat:

– Înainte de a pleca la drum, informați-vă cu privire la situația traficului din zona ce urmează să fie tranzitată. Conduceți cu răbdare și atenție, astfel încât să ajungeți cu bine la destinație.

– Nu efectuați depășiri riscante și păstrați distanța față de autovehiculul din față, respectiv un regim de viteză care să permită evitarea oricăror obstacole care ar putea apărea în mod neprevăzut.

Graba în deplasare poate duce la implicarea într-un eveniment rutier, care va consuma mult mai mult timp decât deplasarea în condiții de siguranță.

– Transfăgărășanul este unul dintre cele mai spectaculoase drumuri, dar, în același timp, unul dintre cele mai solicitante pentru conducătorii auto.

Circulați cu viteză redusă, mai ales pe sectoarele unde sunt curbe.

În condiții de vizibilitate redusă sau carosabil ud, este necesară păstrarea unei distanțe mai mari, pentru ca în cazul în care este necesară o frână bruscă, aceasta sa nu provoace un eveniment rutier.

Argeș. Poliția iese la „atac”! Scoate BMW-urile, radarele, mascații și câinii în stradă

– Staționați doar în parcări amenajate;

De asemenea, nu frânați brusc pentru a fotografia fauna sălbatică și nu opriți sau staționați pentru a hrăni animale sălbatice ori pentru a arunca obiecte din autovehicul.

– Parcarea neregulamentară, oprirea pe partea carosabilă, chiar preț de un selfie, provoacă îngreunarea sau chiar blocarea circulației, îndeosebi pe tronsonul Bâlea Lac – Bâlea Cascadă. Așadar, dați dovadă de răbdare, înțelegere și fair-play, astfel încât excursia dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic să nu se transforme într-o călătorie obositoare și deranjantă din cauza timpului petrecut inutil în trafic

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Alexandru spune:

    L a pus in filmare și pe expiratul de fratila cu litera mică . Are și olița aia in cap ….bine ca nu l a dat și pe BMW ca nu mai aveai loc pe străzi de el !!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3