930×122 CAPRA 5

Arges

Argeș. Poliția l-a prins pe tânărul „cascador”. Ce a pățit după gestul inconștient

Argeș. Poliția l-a prins pe tânărul „cascador”. Ce a pățit după gestul inconștient

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Poliția Argeș anunță astăzi că tânărul filmat în timp ce a ieșit pe geamul unui mașini aflată în mers a fost identificat.

La fel s-a întâmplat și cu șoferul autoturismului.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Poliția s-a sesizat la momentul respectiv și a început verificările.

Vă amintim, cei care au făcut publice imaginile susțineau că indiviul ar fi mers kilometri așa.

Video, mai jos:

 

Argeș. Poliția l-a prins pe tânărul „cascador”. Ce a pățit după gestul inconștient

Iată ce spune Poliția argeșeană:

 

„În urma activităților efectuate de polițiști, au fost identificați, atât conducătorul autoturismului în cauză, cât și pasagerul.

Din verificări, s-a stabilit faptul că, la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 19.30, în timp ce se deplasa, în calitate de pasager într-un autoturism, pe D.J. 703K, un tânăr de 22 de ani, din Domnești, a ieșit cu jumătatea superioară a corpului, pe geamul lateral al mașinii.

În urma celor constatate, tânărul în cauză, a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform art. 36, alin. 1 din O.U.G. 195/2002R (n.r. cu 290 de lei).

Polițiștii argeșeni atenționează participanții la trafic cu privire la faptul că, astfel de fapte de teribilism nu sunt tolerate și vor fi dispuse măsuri în consecință, în toate situațiile în care este pusă în pericol siguranța circulației rutiere”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Ca ăsta sunt destui, noroc că a avut stabilitate bună pentru creierul mic pe care îl are! Și l-a ținut și cazanul în care circulă! Vai soarele lor de scăpați!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3