930×122 CAPRA 5

politie

Argeș. Polițiștii, la vânătoare de femei „ușoare”!

Argeș. Polițiștii, la vânătoare de femei „ușoare”!

Citiți și: Argeș. Sute de șoferi trași pe dreapta de Poliție! A plouat cu amenzi!

În zilele de 27 și 28 octombrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice.

Dar și de prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea oganizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră.

Citiți și: Accident grav în Argeș! O mașină a intrat într-un cap de pod!

Totodată, au fost efectuate verificări cu privire la modul de organizare și executare a serviciului de pază, la mai multe obiective asigurate cu pază umană.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii de ordine publică piteșteni au aplicat, în total, 174 de sancțiuni contravenționale.

Argeș. Polițiștii, la vânătoare de prostituate!

Valoarea acestora a fost de 29.876 de lei, fiind reținute 4 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

Dintre sancțiunile aplicate, 26 (cu o valoare totală de 7.200 de lei) au fost aplicate conform Legii 61/1991R.

Iar 147 (cu o valoare de 17.671 de lei) au fost aplicate ca urmare a încălcării unor norme de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, s-a acționat pentru depistarea și sancționarea actelor de cerșetorie, precum și a persoanelor care practică prostituția stradală.

Au fost desfășurate și activități de informare şi prevenire la mai multe societăți comerciale.

Cu aceeași ocazie, au fost purtate discuții și cu privire la modificările legislative în ceea ce privește modul de pedepsire a unor infracțiuni rutiere.

Dar și cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe cu efect psihoactiv.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90