New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Argeș: Prăpăd la o casă cuprinsă de incendiu. Intervin 4 echipaje ISU și alte ajutoare

Prăpăd la o casă cuprinsă de incendiu, în localitatea Mărăcineni.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

UPDATE ORA 18.00: „Au ars pe o suprafață de aproximativ 400 mp, mansarda locuinței și o anexă în care se aflau lemne și un un autoturism. S-au protejat vecinătățile, restul casei și și alte construcții din curte. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este producerea scânteilor mecanice pe timpul utilizării unui polidisc”, precizează ISU Argeș.

 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

 

UPDATE ORA 16.00: „Incendiul s-a manifestat violent la mansarda casei și într-o anexă unde se afla un autoturism și material lemnos. Până în acest moment nu s-au înregistrat victime ale evenimentului”, a transmis ISU Argeș.

Știrea inițială – ora 15

La această oră, este în dezvoltare un incendiu care a cuprins o casă din localitatea Mărăcineni. Pompierii ISU Argeș intervin cu patru echipaje cu două autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Mioveni.

Incendiul, surprins de la distanță de un cititor ePitești (VIDEO)

 

 

În sprijin se deplasează încă o autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Mioveni. Din primele informații, arde generalizat acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Momentan, nu au fost raportate victime.

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90