930X122 MAIA

incendiu

Argeș: Prăpăd la o casă cuprinsă de incendiu. Intervin 4 echipaje ISU și alte ajutoare

Prăpăd la o casă cuprinsă de incendiu, în localitatea Mărăcineni.

Citiți și: Pitești: Panică în Găvana! Fum la etajul I al unui bloc!

UPDATE ORA 18.00: „Au ars pe o suprafață de aproximativ 400 mp, mansarda locuinței și o anexă în care se aflau lemne și un un autoturism. S-au protejat vecinătățile, restul casei și și alte construcții din curte. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este producerea scânteilor mecanice pe timpul utilizării unui polidisc”, precizează ISU Argeș.

 

Citiți și: Fum puternic la restaurantul Guinness Pub din centrul Piteștiului!

 

UPDATE ORA 16.00: „Incendiul s-a manifestat violent la mansarda casei și într-o anexă unde se afla un autoturism și material lemnos. Până în acest moment nu s-au înregistrat victime ale evenimentului”, a transmis ISU Argeș.

Știrea inițială – ora 15

La această oră, este în dezvoltare un incendiu care a cuprins o casă din localitatea Mărăcineni. Pompierii ISU Argeș intervin cu patru echipaje cu două autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Mioveni.

Incendiul, surprins de la distanță de un cititor ePitești (VIDEO)

 

 

În sprijin se deplasează încă o autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Mioveni. Din primele informații, arde generalizat acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Momentan, nu au fost raportate victime.

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3