Donaris 930 x 122

conducere agresiva

Argeș. Puștan cu impresii la volan! Poliția l-a liniștit

Argeș. Puștan cu impresii la volan! Poliția l-a liniștit

Citiți și: La 19 ani, mergea cu 190 km/oră pe Autostradă!

Un tânăr de 20 de ani a fost liniștit de polițiști cu o amendă de toată frumusețea după ce a fost prins având un comportament agresiv în trafic.

Șoferul patina excesiv și în gol roțile, la plecarea de pe loc.

Citiți și: Pitești. Gest extrem la bariera de pe Lânăriei!

,,În ziua de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Buzoești, care, în timpul deplasării pe str. Victoriei de pe raza localității de domiciliu, a adoptat un comportament agresiv, prin patinarea excesiv, în gol, a roților motoare, la plecarea de pe loc.

Argeș. Puștan cu impresii la volan! Poliția l-a liniștit

Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache