New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș: Puștiul de 18 ani care a bătut și tâlhărit un om al străzii a fost arestat

Update, 27 iulie, ora 16.45, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

„Tânărul de 18 ani, din Călinești, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Știrea inițială, 26 iulie, ora 17.17 – Un tânăr de 18 ani a bătut un om al străzii, apoi i-a furat telefonul, banii și încălțămintea

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști după ce a agresat și tâlhărit un om al străzii, în Pitești. Acesta i-a furat telefonul, o sumă de bani, dar și o pereche de încălțăminte pe care tocmai o primise.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

 

Întâmplarea a avut loc pe raza municipiului, în noaptea de 22 iulie, în jurul orei 23.00.

Bunurile au fost ulterior recuperate de polițiști.

Tânărul în cauză nu se află la prima abatere de acest fel. Acesta se afla sub control judiciar într-un alt dosar în care este cercetat tot pentru furt.

Video – Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, transmite:

 

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un tânăr de 18 ani.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., în jurul orei 23:00, acesta ar fi sustras prin violență de la o persoană fără adăpost, un telefon mobil și o pereche de încălțăminte.

În ziua de 26 iulie a.c., tânărul a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție, iar în baza unui mandat de aducere a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”, precizează IPJ Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Romanul Educat spune:

    Boschetarii de la Prima au fost talhariti, era un titlu mai bun. Dar patronii acestui magazin Non Stop ce functioneaza total abuziv fara nici un acord din partea locatarilor nu ii mai aresteaza nimeni. Ei de ani de zile au talharit locatarii din zona Sf. Vineri de liniste, sanatate si pofta de viata. Traiasca CORUPTIA din Romania, ca fara ea cum si-ar mai lua tinerii bautura si tigari la orice ora din zi si din noapte ca sa duca tara cat mai departe.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90