Donaris 930 x 122

anm

Argeș. S-a emis alertă meteo! Vine potopul!

Argeș. S-a emis alertă meteo! Vine potopul!

Citiți și: O nouă lovitură pe piața imobiliară din Argeș

Un cod galben de vreme rea, valabil și pentru tot județul Argeș, a fost emis în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, până mâine, 17 septembrie, la ora ora 12 se vor semnala instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate.

Citiți și: Argeș. Pompieri puși pe drumuri degeaba!

În Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului și sud-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 50…60 km/h) și izolat grindină.

Argeș. S-a emis alertă meteo! Vine potopul!

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp. Pe arii restrânse, îndeosebi în nordul Olteniei, vor fi de peste 50…60 l/mp.

Notă: Astăzi (16 septembrie), manifestări de instabilitate atmosferică, dar pe arii mai restrânse, vor fi și în Dobrogea, restul Munteniei și al zonei montane.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache