New Profesional Consult 930 x 122

eleva decedata costesti

Argeş: S-a stabilit cauza decesului elevei de 16 ani, de la Liceul Costeşti

Aşa cum v-am informat, o tragedie neaşteptată s-a produs în cursul zilei de ieri, la Liceul din Costeşti. Aflată la orele de curs, o elevă în vârstă de 16 ani a decedat la scurt timp după ce i s-a făcut rău şi a acuzat dureri puternice de cap (detalii, AICI).

Citiți și: Video: A apărut filmarea cu locul unde a murit eleva de la Liceul Costeşti

Fata a anunţat că merge în toaleta şcolii, sperând că-şi va reveni, însă şi-a pierdut conştienţa şi a intrat în stop cardiorespirator, nemaiputând fi resuscitată de medicii care au intervenit de urgenţă, anticipând gravitatea cazului.

Imediat, a fost demarată o anchetă a poliţiştilor, iar corpul neînsufleţit al tinerei a fost trimis la IML pentru autopsiere.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că adolescenta a suferit un anevrism cerebral. Creierul tinerei era inundat cu sânge. Surse medicale ne-au transmis că, probabil, acest anevrism s-a produs ca urmare a unei malformaţii vasculare cerebrale cu care fata s-a născut.

Posibil ca nimeni să nu fi ştiut de ea, afecţiunea putând însă fi depistată în urma investigaţiilor imagistice de tip CT sau RMN. Ulterior, afecţiunea putea fi ţinută sub control prin tratament medicamentos ori chiar supusă unei intervenţii chirugicale, dacă medicii apreciau că se impune şi este posibil acest lucru.

Din nefericire, tragedia a venit pe neanunţate, brusc, iar tânăra nu a mai putut fi salvată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Marians spune:

    Oare cati copii au fel si fel de forme grave si medicii !!nu toti medicii dar majoritatea nu ii intereseaza sa ii trimita pentru investigații
    Pacat
    Condoleante familiei
    Greu foarte dureros

  • adriana spune:

    Cum sa ghiceasca ceva medicii cand nici parintii nu stiau ca sufera de asa ceva ? De ce dati repede vina pe medici? Sunt multi copii care au probleme dar care nu se vad pana nu este prea tarziu…

  • Nu contează spune:

    Păi cine sa i mai vadă dacă acu mai nou îți face consult on line, rușine medicilor rușine

  • Ionut spune:

    Fata acuza dureri de mult timp, e imposibil sa nu se fii plans vreunui doctor,probabil calmante si atat

  • Kristian LD spune:

    Cum e posibil sa moară o fată așa de tânără

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90