Donaris 930 x 122

cj arges

Argeș. Săptămâna marilor transformări pe drumuri

Argeș. Săptămâna marilor transformări pe drumuri

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Consiliul Județean Argeș anunță demararea unei serii ample de lucrări la infrastructura rutieră a județului.

Acestea sunt planificate să se desfășoare între 1 și 5 aprilie 2024.

Citiți și: Ce a fost inaugurat la Spitalul de Pediatrie din Pitești este rar întâlnit în restul țării

Intervențiile sunt realizate de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și de terți conform contractului de administrare.

Acestea au ca scop îmbunătățirea condițiilor de călătorie și de siguranță pentru toți participanții la trafic.

Lucrările programate includ reparații asfaltice pe diverse drumuri județene precum DJ 740 Mărăcineni – Micești, DJ 731 D Micești – Dârmănești, și DJ 702 G Căteasca – Rătești, printre altele.

Avertizare METEO, acum! Vremea a luat-o „razna”! Ce urmează să se întâmple!

De asemenea, vor fi efectuate lucrări de întreținere prin reprofilare și modernizări care vizează atât reparații asfaltice, cât și construcția de noi infrastructuri, cum ar fi poduri și ziduri de sprijin.

Printre proiectele majore se numără modernizarea DJ 738 de la Poienari la Mihăești și DJ 703 H între Valea Danului și Cepari.

Aceste modernizări includ lărgirea drumurilor existente, îmbunătățirea calității asfaltului și creșterea siguranței rutiere în zonele afectate.

Reprezentanții Consiliului Județean Argeș solicită înțelegerea și cooperarea tuturor participanților la trafic pe durata desfășurării lucrărilor și recomandă utilizarea unor rute alternative acolo unde este posibil.

Aceste intervenții sunt esențiale pentru asigurarea unei infrastructuri rutiere sigure și eficiente, fundamentale pentru dezvoltarea economică și socială a regiunii.

Argeș. Săptămâna marilor transformări pe drumuri

NOR CURIER 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Nitu spune:

    Un drum plin de gropi, denivelări și rupt pe alocuri. Vorbesc despre drumul care face legătura (și foarte circulat) între Băbana și Pitești. Când se va repara? Mulțumesc.

  • Felix spune:

    DJ 703 E a fost carpit la misto in mod neprofesional in urma cu cativa ani. Se impune urgent remedierea macar in cateva locuri care pun in pericol siguranta circulatiei! Are denivelari foarte pronuntate si fisuri in covorul asfaltic dupa curba de la Unitatea Militara pe sensul de mers spre Pitesti! ☹️☹️☹️☹️🇷🇴

  • Popa Florin spune:

    vă rugăm să aveți în vedere și drumul 679 între Babaroaga și Izvoru, este un drum pietruit de 10 km și un covor de asfalt ar fi super

  • Ion Dumitrache spune:

    e pitesti.ro,,nu spuneți nimic de modernizare DJ731D 3,5 km tronsonul ce trece prin Valea Nandrii tot mediatizat de 34 ani,ca drum județean de pământ interesati-va și dati-ne vesti,dar mă îndoiesc că conducerea cja va va baga in seamă și va va da un răspuns pertinent

  • Ispas spune:

    DJ732 în com Vlădești și nu numai e deteriorat ( gropi, crăpături) puternic. Trebuie reparat acum, altfel va trebui refăcut în totalitate, mult mai costisitor! Se cutremură și casele când trec autovehicule grele.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3