Donaris 930 x 122

incendiu

Argeș: Șapte case cuprinse de flăcări! Misiune de aproape 12 ore pentru stingerea incendiului

Update, ora 15.44, ISU Argeș transmite: Au mai fost identificate pagube minore la încă o locuință, zona acoperiș.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.”

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Update, ora 11.45: Șapte din zece locuințe au fost afectate în urma incendiului izbucnit în localitatea Dragoslavele. Pompierii intervin și în acest moment pentru lichidarea incendiului.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

ISU Argeș transmite:

Aproape de miezul nopții și pe un ger năprasnic, pompierii argeșeni au acționat în cazul unui incendiu izbucnit la un ansamblu de locuințe din localitatea Dragoslavele.

Alături de salvatori a venit și un echipaj cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Rucăr.

După multe ore de intervenție, misiune încă este în desfășurare, lucrându-se pentru identificarea focarelor ascunse de la nivelul acoperișului, interiorul locuințelor și a altor elemente de construcție care au în componență materiale combustibile.

Știrea inițială, ora 09.18 – Argeș: Incendiu puternic la mai multe locuințe! Pompierii se luptă cu flăcările de azi noapte

Un incendiu puternic a izbucnit azi noapte, în jurul orei 00.00, în localitatea Dragoslavele, la acoperișul unei locuințe.

 

ISU Argeș transmite că intervenția este încă în derulare. Pompierii lucrează și acum pentru lichidarea focarelor ascunse, urmând să se facă schimbul de efective la fața locului.

 

„Construcția la care a izbucnit incendiul este o fostă hală, care acum cuprinde mai multe locuințe așezate sub același acoperiș.

Flăcările s-au propagat pe o suprafață de aproximativ 400 mp din construcție.

Pe timpul nopții au acționat 23 de pompieri cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Câmpulung, Mioveni și Punctul de Lucru Rucăr, alături de un echipaj cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Rucăr.

 

După schimbare, la fața locului vor fi 21 de cadre ale ISU Argeș.

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex feminin în vârstă de 40 de ani, care prezenta atac de panică.”, mai transmite ISU Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3